Vicevært

Søger boligforeningen en vicevært?

Skal jeres boligforening bruge en vicevært? Global Facility Service tilbyder ejendomsservice til erhvervskunder i hele Danmark. Få et godt tilbud her.

Vicevært til indendørs og udendørs vedligeholdelse

Mangler du en vicevært til at passe og vedligeholde din virksomhed indendørs og udendørs? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Global Facility Service kan vi være den gårdmand, som lige netop din virksomhed har brug for. Vi tilbyder vicevært- og ejendomsservice for forskellige former for virksomheder i hele landet, og vi står også klar til at hjælpe lige netop dig og din virksomhed. 

Vores kompetencer som vicevært

Vi har i mere end 25 år serviceret mange forskellige typer kunder, hvilket har givet os både erfaringen og kompetencerne til at tilbyde følgende services:

  • Affaldshåndtering
  • ​Rekvirering af entreprenører
  • ​Rekvirering af håndværkere
  • ​Koordinering af driftsopgaver
  • ​Renholdelse af udendørs fællesområder
  • ​Mindre reparationsopgaver
  • ​Opstart af maskiner
  • ​Snerydning og glatførebekæmpelse
  • ​Vedligeholdelse af grønne områder

​Vores team består af kvalificerede, erfarne og ikke mindst dygtige medarbejdere, som hver især sætter en stor ære i at udføre deres arbejdsopgaver til perfektion. Vi lever af at have glade og tilfredse kunder, og derfor bestræber vi os altid på at yde den bedste service og levere den højeste kvalitet.

Lad os sammen finde den rette løsning for dig og din virksomhed

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores ydelser og services eller for at få beregnet en pris på lige netop det omfang, som du har brug for en vicevært i. Sammen med dig finder vi den helt rette løsning for dig og din virksomhed i forhold til både dine krav, ønsker og dit budget.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi varetager opgaver for virksomheder i hele landet.

Kunden i fokus

Søger du et facilityservicefirma
​til at varetage dit vedligehold?

Fleksible og tilpassede løsninger. Global Facility Service er en dynamisk servicevirksomhed i udvikling. Vi tilbyder facility service til den private, såvel som den offentlige sektor. Vi ved hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet, og service har. De krav kan Global Facility Service opfylde. Derfor er følgende 3 punkter gennemgående i vore ydelser.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceordning hos os

​Uanset om du har brug for et facilityservicefirma til det indendørs eller udendørs service eller vedligeholdelse af grønne områder, kan vores firma hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores virksomhed om at få en løbende serviceaftale, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en serviceaftale til dig.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

Global Facility Service

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28668120

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Facility Service ApS