Afspritning

Afspritning på arbejdspladsen

Hos Global Facility Service tilbyder vi rengøring for erhverv og offentlige virksomheder i hele landet. Vi er en servicevirksomhed, der har brede faglige kompetencer inden for alle afgreninger af servicefaget.

Afspritning af kontor, møbler, maskiner og lignende

Har du brug for en ekstra omhyggelig rengøring på din arbejdsplads, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Global Facility Service er vi specialister inden for blandt andet afspritning på arbejdet, således at du kan få en ren og bakteriefri arbejdsplads. Vi varetager opgaver i forbindelse med afspritning og almindelig rengøring for alle typer virksomheder i hele landet. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har en specifik opgave til os.​

Vi sørger for en grundig afspritning

Der kan være mange forskellige grunde til, at der er behov for afspritning af kontor eller på den øvrige arbejdsplads. Det kan for eksempel være i forbindelse med et øget hygiejnebehov, bakterier og allergier, men uanset hvad behovene er, så kan du altid være helt sikker på, at vi varetager en grundig afspritning.

Det gælder, uanset om du ønsker afspritning af:

  • Kontoret
  • ​Virksomhedslokalerne
  • ​Maskiner
  • ​Møbler


​Vi står klar til at løfte opgaven, og du kan være helt sikker på at få et flot og rent resultat, præcis som du ønsker det. 

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med afspritning, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Vi varetager opgaver for alle typer virksomheder i hele landet, og vi står også klar til at komme en tur forbi din virksomhed for at spritte overfladerne af.

Kunden i fokus

Søger du et facilityservicefirma
​til at varetage dit vedligehold?

Fleksible og tilpassede løsninger. Global Facility Service er en dynamisk servicevirksomhed i udvikling. Vi tilbyder facility service til den private, såvel som den offentlige sektor. Vi ved hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet, og service har. De krav kan Global Facility Service opfylde. Derfor er følgende 3 punkter gennemgående i vore ydelser.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceordning hos os

​Uanset om du har brug for et facilityservicefirma til det indendørs eller udendørs service eller vedligeholdelse af grønne områder, kan vores firma hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores virksomhed om at få en løbende serviceaftale, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en serviceaftale til dig.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

Global Facility Service

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28668120

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Facility Service ApS