Rengøring

Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring

Hos Global Facility Service tilbyder vi rengøring for erhverv og offentlige virksomheder i hele landet. Vi er en servicevirksomhed, der har brede faglige kompetencer inden for alle afgreninger af servicefaget. 

Grundig erhvervsrengøring tilbydes

Har du behov for et firma, der kan varetage din erhvervsrengøring, er det også noget, vi kan klare. Hos Global Facility Serviceudfører vi blandt andet facilitetsservice i private og offentlige virksomheder, hvor der skal udføres grundig rengøring, vinduespolering, opretholdes sikkerhed og ejendomsdrift samt vedligeholdelse af grønne områder.​

Grundig og effektiv erhvervsrengøring

Som virksomhed kan det være svært at få løst alle opgaver der ikke er underlagt sine egne kompetencer. Derfor kan du med fordel udlicitere din erhvervsrengøring til os, da vi har nogle erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde. Vi gør grundigt og effektivt rent, så du møder ind til en skinnende ren arbejdsplads.

Hvor ofte, du ønsker rengøring, er helt op til dig. Vi kan skræddersy en fleksibel løsning, der imødekommer dine ønsker, således at du ikke skal bekymre dig om rengøring igen. Lad os tage en snak om dine behov og finde den optimale løsning sammen.​

Få et godt tilbud på en løsning til din virksomhed

Har du en virksomhed, der har brug for en fast samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring, er vi parate til at løfte opgaven. Vi medbringer selv alle ressourcer og redskaber – og du skal aldrig røre en finger igen, hvad angår at gøre rent.

Vi er kvalitetsbevidste og perfektionistiske, så du kan forvente et perfekt resultat hver gang. ​Kontakt os for et tilbud – det er ganske uforpligtende. Ring på telefon 7070 2230 / 5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​​

Kunden i fokus

Søger du et facilityservicefirma
​til at varetage dit vedligehold?

Fleksible og tilpassede løsninger. Global Facility Service er en dynamisk servicevirksomhed i udvikling. Vi tilbyder facility service til den private, såvel som den offentlige sektor. Vi ved hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet, og service har. De krav kan Global Facility Service opfylde. Derfor er følgende 3 punkter gennemgående i vore ydelser.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceordning hos os

​Uanset om du har brug for et facilityservicefirma til det indendørs eller udendørs service eller vedligeholdelse af grønne områder, kan vores firma hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores virksomhed om at få en løbende serviceaftale, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en serviceaftale til dig.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

Global Facility Service

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28668120

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Facility Service ApS