Snerydning og grundig saltning efterfølgende

Har din virksomhed brug for et professionelt og ikke mindst kvalitetsbevidst firma til at varetage snerydning og saltning? Hos Global Facility Service, har vi mere end 25 års erfaring med snerydning og grundig saltning for virksomheder, i hele Danmark.​ om virksomhedsejer har du ansvaret for, at der er godt ryddet for dine medarbejdere og eventuelle gæster og leverandører. 

​Er der uheldigvis nogen, der kommer til skade, fordi der ikke er ryddet sne og saltet, kan du stilles til ansvar.

Derfor er det en god investering at samarbejde med en professionel virksomhed som os, der kan tage sig af disse opgaver. Vi rydder grundigt og effektivt al sne og giver en god omgang salt, så det er helt og aldeles sikkert at færdes på din matrikel.

Bestil snerydning og undgå bekymringer om vinteren

Når vinteren melder sin ankomst, er der altid en risiko for, at der kan falde sne. Har du ikke en køreklar procedure for, hvem der har ansvaret for, at varetage denne rolle, kan det give unødige bekymringer, der ikke er hensigtsmæssige for en virksomhed. Udlicitér opgaven til os, så står vi for al snerydning, så du helt undgår bekymringer, hvad det angår. 

Vi yder en vintertjeneste, der kan lette hverdagen for dig. Vi udfører alt det forebyggende arbejde og sikrer os, at det er aldeles sikkert at opholde sig som fodgænger eller i bil på din matrikel. Bestil snerydning hos os, og få en fast aftale til en skarp pris. Desuden tilbyder vi også erhvervsrengøring, Afspritning, vicervært service, vedligeholdelse af grønne områder og meget mere. 

Få et uforpligtende tilbud til din virksomhed

Har du hverken tid eller lyst til at beskæftige dig med snerydning, kan vi påtage os opgaven. Du har os som fast kontakt, og vi rykker ud, når du har brug for det. Vi følger naturligvis med i vejrforholdene i dit lokalområde, så vi er bedst muligt forberedt og kan reagere hurtigt. Lad os give et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning til din virksomhed.​

​Kontakt os på telefon 7070 2230 / 5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk for et godt tilbud på snerydning.

Kunden i fokus

Søger du et facilityservicefirma
​til at varetage dit vedligehold?

Fleksible og tilpassede løsninger. Global Facility Service er en dynamisk servicevirksomhed i udvikling. Vi tilbyder facility service til den private, såvel som den offentlige sektor. Vi ved hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet, og service har. De krav kan Global Facility Service opfylde. Derfor er følgende 3 punkter gennemgående i vore ydelser.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceordning hos os

​Uanset om du har brug for et facilityservicefirma til det indendørs eller udendørs service eller vedligeholdelse af grønne områder, kan vores firma hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores virksomhed om at få en løbende serviceaftale, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en serviceaftale til dig.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

Global Facility Service

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28668120

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Facility Service ApS