Udendørs service

Haveservice og vedligeholdelse af grønne områder

​Hos Global Facility Service tilbyder vi at udføre haveservice, havearbejde og andre udendørs serviceopgaver, for alle typer virksomheder, i hele landet.

Haveservice og andre udendørs serviceopgaver

Har du grønne områder på matriklen, der ofte trænger til opmærksomhed, kan vi tilbyde en fleksibel løsning, hvor vi varetager din haveservice alt efter behov. Vi har mange års erfaring, da vi gennem mere end 25 år har serviceret et væld af kunder. Vi tilbyder følgende ydelser:​

​Gartnerservice og havearbejde – herunder:

  • ​​Græsslåning, lugning og beskæring
  • Snerydning og glatførebekæmpelse
  • ​Affaldshåndtering
  • ​Rekvirering af entreprenører
  • ​Koordinering af driftsopgaver​
  • ​​Rekvirering af håndværkere
  • ​Opstart af maskiner
  • ​Renholdelse af fællesområder ude
  • ​Mindre reparationsopgaver

Professionelt havearbejde med fokus på kvalitet

Med en professionel virksomhed til at varetage service af din have og grønne områder, kan du helt selv slippe for bekymringer, hvad angår havearbejde. Vi har et team bestående af dygtige, kvalificerede og erfarne medarbejdere, som alle sætter en ære i at udføre deres opgaver til perfektion.

Vi lever af glade kunder, og derfor bestræber vi os altid på at yde vores absolut ypperste, så du bliver 100% tilfreds. Vi har fokus på kvalitet – uanset om det er græsslåning, klipning af hæk eller vedligeholdelse af grønne områder. Lad os tage os af din haveservice, så du kan bruge tiden på noget, der giver dig værdi.

Få en fast aftale om haveservice til en konkurrencedygtig pris

Er du fast besluttet på, at vi skal stå for din haveservice, kan vi sammen aftale, den mest optimale løsning i forhold til dine ønsker, krav, behov og ikke mindst dit budget. Vi har masser af gode råd til, hvordan du får en flot og indbydende have og grønne områder, du ikke selv skal spekulere på, i forhold til vedligeholdelse af grønne områder.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder på telefon 7070 2230 / 5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​

Kunden i fokus

Søger du et facilityservicefirma
​til at varetage dit vedligehold?

Fleksible og tilpassede løsninger. Global Facility Service er en dynamisk servicevirksomhed i udvikling. Vi tilbyder facility service til den private, såvel som den offentlige sektor. Vi ved hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet, og service har. De krav kan Global Facility Service opfylde. Derfor er følgende 3 punkter gennemgående i vore ydelser.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceordning hos os

​Uanset om du har brug for et facilityservicefirma til det indendørs eller udendørs service eller vedligeholdelse af grønne områder, kan vores firma hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores virksomhed om at få en løbende serviceaftale, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en serviceaftale til dig.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

Global Facility Service

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28668120

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Facility Service ApS